سه‌شنبه, 4 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۵/۰۶/۳۱
پیام تبریك رئیس دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

دكتر سید نژاد رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان به مناسبت آغاز سال تحصيلي 96-95 پيام تبريكي خطاب به جامعه دانشگاهی و دانشجویان صادر نمود .

بهار فصل شکفتن طبیعت و پاییز فصل شکوفایی غنچه های دانش و معرفت است.

مفتخرم درحالی سال تحصیلی جدید را خدمت دانشجویان جدیدالورود و خانواده های گرامی آن ها، اساتید محترم و کارکنان ساعی دانشگاه تبریک عرض نمایم که همزمانی اش را با عید بزرگ غدیر و ولایت امام علی (ع) جشن می گیریم... همچنین با گرامیداشت یاد شهدای عزیز، به ویژه شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای دانشجو و شهیدان عرصه علم و دانش که هر قطره ی خونشان ضامن امنیت، رفاه، آزادی و آبادی این خاک مقدس گردیده را رهرو خواهیم بود.

امید آن می رود که سال تحصیلی جدید را با توکل بر خداوند منان و مدد از امیرمومنان با قدرت، پشتکار و اتحاد آغاز نموده و گام های مؤثر، مصمم و استواری در جهت نیل به اهداف متعالی نظام اسلامی برداشته و موجبات شکوفایی و بالندگی علمی و فرهنگی کشور را بیش از پیش فراهم آوریم.

سید منصور سید نژاد

رییس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان