شنبه, 1 ارديبهشت 1403 EN
     ۱۳۹۷/۰۷/۰۲
استقبال از ورود شهیدان حادثه تروریستی اهواز

ظهر امروز آئین استقبال از پیکر مطهر شهیدان حمله تروریستی رژه اهواز  با حضور اقشار مختلف مردم در بهبهان برگزار شد.

پیکر مطهر شهیدان سید علی (خلیل) هاشمی فر و یونس پور جلو امروز پس از تشییع بر دستان مردم قدرشناس اهواز به بهبهان منتقل شد و مورد استقبال اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا ،ایثارگران و جامعه دانشگاهی شهر قرار گرفت.

آئین استقبال از پیکر مطهر این شهیدان از میدان شهدای مدرسه پیروز آغاز شد و پیکر شهدا تا سپاه پاسداران مشایعت شد.

اعضای هیات رئیسه دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان نیز به همراه اساتید،کارکنان و دانشجویان با حضور در این مراسم یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند.

شایان ذکر است روز گذشته هیات رئیسه دانشگاه طی بیانیه ای ضمن محکوم کردن این حمله تروریستی، شهادت جمعی از هم استانی های  عزیز منجمله شهیدان هاشمی فر  و جلو پور  را تسلیت و شفای عاجل مجروحان حادثه را از خداوند مسئلت نموده بود.